+31 (0) 6 24 91 19 03 info@vak-media.nl

Een website die aansluit bij uw bedrijf

Vak-Media is een media bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van media uitingen voor elk bedrijf. Vak-Media zorgt ervoor dat u als bedrijf zichtbaar bent op de markt waar uw klanten actief zijn. 

Betaalbaar

Een nieuwe website hoeft niet duur te zijn. Vak-Media is er voor de ondernemer, en helpt u hier graag bij. Voor elk budget is een passende oplossing te realiseren. We gaan samen met u rondom de tafel om een website te realiseren welke in uw budget en verwachtingen licht.

Vindbaar in Google

Niks is zo belangrijk om goed gevonden te worden in de zoekmachines. Onze klantenwebsites worden zo ingericht dat deze gemakkelijk en snel geïndexeerd worden door Google. Hierdoor bent u vindbaar voor klanten en valt u op tussen uw concurrenten. Wel zo handig.

Gebruikersgemak

Een website moet snel, overzichtelijk en makkelijk in gebruik zijn. Onze websites worden zo ontwikkeld dat deze zijn afgesteld op de eindgebruiker. De bezoeker zal de website als prettig en overzichtelijk ervaren. Een indruk die je zeker wilt hebben bij nieuwe klanten!

Statistieken bijhouden

Het bijhouden van uw web bezoekers kan u veel opleveren. Waar komen uw bezoekers vandaan, wat is de leeftijd, welke pagina wordt het meest bezocht? Al deze informatie kan makkelijk met een online tool gepresenteerd worden. Deze kunt u volledig zelf gebruiken.

Eigen e-mail adres

Bij een website hoort ook een mail adres. Bij Vak-Media krijgt u uw eigen mail adres bijhorend bij uw domeinnaam. Handig voor als uw bedrijf meerdere werknemers of afdelingen heeft. Deze mail adressen worden op uw lokale computer of in de cloud geinstalleerd.

Alles in eigen beheer

Het hebben van een website vereist onderhoud. Voor veel klanten doet Vak-Media dit automatisch. Echter kunt u dit ook zelf doen. U krijgt zelf de inloggegevens van uw website om deze zelf bij te houden. U bent dus van niemand afhankelijk, wel zo makkelijk dus.

Deze bedrijven zijn u voor gegaan

Staat u hier straks tussen met uw nieuwe website?

Over ons

Vak-Media is begonnen als grafisch ontwerp bureau. Vandaag de dag doen wij veel meer dan alleen dat. Denk aan het opzetten van online campagnes, opzetten van Facebook & Instagram advertenties, IT, drukwerk en nog veel meer!

Ervaring

Vak-Media heeft jarenlange ervaring. Zowel met online als offline media uitingen. Onze ontwerpers en programmeurs zijn gedreven vakmannen en vrouwen. Welke elke dag bereid zijn zichzelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

Tevredenheidsgarantie

Een van de belangrijkste doelen van Vak-Media is dat we klanten altijd tevreden stellen met het werk wat wij leveren, we beloven 100% tevredenheid garantie. We ontwerpen net zo lang totdat u tevreden bent!

IS UW BEDRIJF TOE AAN VERNIEUWING?