+31 (0) 6 24 91 19 03 info@vak-media.nl

Social Media die aansluit bij uw bedrijf

Vak-Media is een media bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van media uitingen voor elk bedrijf. Vak-Media zorgt ervoor dat u als bedrijf zichtbaar bent op de markt waar uw klanten actief zijn. 

Facebook

In deze tijd kunt u er niet meer omheen. Facebook is een ontzettend belangrijk platform geworden. Graag gaan we samen met u op zoek naar een passende oplossing om uw Facebookpagina in te richten en de campagnes af te stellen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Instagram

Instagram is een platform dat de laatste tijd sterk is toegenomen in gebruikers. Instagram staat gekoppeld aan uw Facebookpagina. De advertenties die we op Facebook maken, zullen ook op Instagram verschijnen. Daarnaast richten we uw Instagram feed volledig in en houden we deze bij.

Zichtbaar

Het is belangrijk om actief te zien op de platformen waar uw klanten ook actief zijn. Hierdoor zorgt u voor zichtbaarheid met uw bedrijf. Mensen zien uw diensten en producten regelmatig voorbij komen, hierdoor zal de stap naar een aankoop of contact aanvraag dichterbij komen.

Interactie 

Niet alleen vindbaar en zichtbaar zijn, maar ook het in contact staan met uw klanten is ontzettend belangrijk. Zorgen dat je klanten snel een vraag kunnen stellen, of up to date blijven van de ontwikkelingen binnen uw onderneming. Nieuwe producten of diensten? Zij zien het als eerst!

Statistieken

Het bijhouden van statistieken is belangrijk! Wat kost veel geld, waar halen we ons winst en waar draaien we verlies. Al deze statistieken zijn van belang om je strategie aan te passen en te verbeteren waar nodig. Dit is bij te houden in het programma Google Analytics.

Resultaat

Elke campagne zetten we op met een belangrijk doel, resultaat! Samen met u gaan we graag op zoek naar de beste en goedkoopste manier om resultaat te boeken. Benieuwd naar hoe we dit doen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we kijken graag samen met u naar een marketingplan.

Over ons

Vak-Media is begonnen als grafisch ontwerp bureau. Vandaag de dag doen wij veel meer dan alleen dat. Denk aan het opzetten van online campagnes, opzetten van Facebook & Instagram advertenties, IT, drukwerk en nog veel meer!

Ervaring

Vak-Media heeft jarenlange ervaring. Zowel met online als offline media uitingen. Onze ontwerpers en programmeurs zijn gedreven vakmannen en vrouwen. Welke elke dag bereid zijn zichzelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

Tevredenheidsgarantie

Een van de belangrijkste doelen van Vak-Media is dat we klanten altijd tevreden stellen met het werk wat wij leveren, we beloven 100% tevredenheid garantie. We ontwerpen net zo lang totdat u tevreden bent!

IS UW BEDRIJF TOE AAN VERNIEUWING?