+31 (0) 6 24 91 19 03 info@vak-media.nl

Marketing die aansluit bij uw bedrijf

Vak-Media is een media bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van media uitingen voor elk bedrijf. Vak-Media zorgt ervoor dat u als bedrijf zichtbaar bent op de markt waar uw klanten actief zijn. 

Doelgroep

Voordat we beginnen is het van belang uw doelgroep in kaart te brengen. Wat is de leeftijd, wat zijn hun interesses, waar is mijn doelgroep actief? Als we uw doelgroep in kaart hebben gebracht, gaan we nadenken over hoe we deze doelgroep het best kunnen benaderen.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization wat simpelweg zoekmachine optimalisatie betekent. SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en het beter vindbaar maken van je website of webshop. Hoe hoger je staat, hoe beter voor je bezoekers!

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising wat simpelweg zoekmachine advertentie betekent. SEA is exact hetzelfde als SEO alleen dan betaal je de zoekmachine om je eigen advertentie te laten zien. Om de beste resultaten te halen is het belangrijk om SEO en SEA te combineren met elkaar.

Google is je vriend

Google is een platform met dagelijks miljoenen gebruikers. Daarom is het van belang dat Google je website of advertentie goed kan inventariseren en tonen. Daarom is het van belang je website zo in te richten dat deze goed geïndexeerd kan worden door de zoekmachine Google.

Statistieken

Het bijhouden van statistieken is belangrijk! Wat kost veel geld, waar halen we ons winst en waar draaien we verlies. Al deze statistieken zijn van belang om je strategie aan te passen en te verbeteren waar nodig. Dit is bij te houden in het programma Google Analytics.

Resultaat

Elke campagne zetten we op met een belangrijk doel, resultaat! Samen met u gaan we graag op zoek naar de beste en goedkoopste manier om resultaat te boeken. Benieuwd naar hoe we dit doen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we kijken graag samen met u naar een marketingplan.

Over ons

Vak-Media is begonnen als grafisch ontwerp bureau. Vandaag de dag doen wij veel meer dan alleen dat. Denk aan het opzetten van online campagnes, opzetten van Facebook & Instagram advertenties, IT, drukwerk en nog veel meer!

Ervaring

Vak-Media heeft jarenlange ervaring. Zowel met online als offline media uitingen. Onze ontwerpers en programmeurs zijn gedreven vakmannen en vrouwen. Welke elke dag bereid zijn zichzelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

Tevredenheidsgarantie

Een van de belangrijkste doelen van Vak-Media is dat we klanten altijd tevreden stellen met het werk wat wij leveren, we beloven 100% tevredenheid garantie. We ontwerpen net zo lang totdat u tevreden bent!

IS UW BEDRIJF TOE AAN VERNIEUWING?