+31 (0) 6 24 91 19 03 info@vak-media.nl

IT die aansluit bij uw bedrijf

Vak-Media is een media bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van media uitingen voor elk bedrijf. Vak-Media zorgt ervoor dat u als bedrijf zichtbaar bent op de markt waar uw klanten actief zijn. 

Digitaliseren

Het is van belang in deze tijd te gaan digitaliseren. Hierbij helpen we u graag. Wilt u voortaan uw administratie online gaan doen, of het instellen van uw computer? Wij helpen u hier graag bij, en installeren alles voor u op de gewenste apparaten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Werken in de cloud

Het werken in de cloud is ontzettend handig. Dit betekent dat al uw bestanden online staan opgeslagen op servers. U kunt vanaf elk apparaat met internetverbinding maken met deze servers. U kunt dus vanaf elke locatie inloggen, bestanden openen en bewerken. Hierdoor bent u niet afhankelijk van.

Laptops en printers

Op zoek naar een nieuwe laptop, Office licentie of een printer? Neem contact met ons op. Vak-Media werkt samen met veel resellers in de IT. Ook is het mogelijk refurbished modellen bij ons aan te schaffen. Uiteraard standaard met 2 jaar garantie en een Office licentie!

Over ons

Vak-Media is begonnen als grafisch ontwerp bureau. Vandaag de dag doen wij veel meer dan alleen dat. Denk aan het opzetten van online campagnes, opzetten van Facebook & Instagram advertenties, IT, drukwerk en nog veel meer!

Ervaring

Vak-Media heeft jarenlange ervaring. Zowel met online als offline media uitingen. Onze ontwerpers en programmeurs zijn gedreven vakmannen en vrouwen. Welke elke dag bereid zijn zichzelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

Tevredenheidsgarantie

Een van de belangrijkste doelen van Vak-Media is dat we klanten altijd tevreden stellen met het werk wat wij leveren, we beloven 100% tevredenheid garantie. We ontwerpen net zo lang totdat u tevreden bent!

IS UW BEDRIJF TOE AAN VERNIEUWING?