+31 (0) 6 24 91 19 03 info@vak-media.nl

Een ontwerp die aansluit bij uw bedrijf

Vak-Media is een media bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van media uitingen voor elk bedrijf. Vak-Media zorgt ervoor dat u als bedrijf zichtbaar bent op de markt waar uw klanten actief zijn. 

Logo ontwerp

Heeft u een bedrijf opgezet, en bent u op zoek naar een logo die garant staat voor een professionele uitstraling bij uw klanten? Wij van Vak-Media maken graag het logo voor uw bedrijf volledig op maat. Het logo ontvangt u in verschillende bestandsformaten zodat deze voor alles te gebruiken is.

Huisstijlontwikkeling

Meer dan alleen een logo nodig? Wij van Vak-Media denken graag met u mee binnen de mogelijkheid van het ontwikkelen van een complete huisstijl. De complete huisstijl zal zo ontwikkeld worden dat deze voor verschillende media uitingen te gebruiken is, maar toch in dezelfde lay-out.

Flyer

Veel mensen vinden een flyer ouderwets, maar het is wel een duidelijke manier van reclame maken. Wij maken graag voor u een flyer waarin u kort uw bedrijf kunt presenteren. Deze kunt u overal achterlaten, supermarkten, sportscholen etc. Mensen zullen het gegarandeerd lezen!

Visitekaartjes

Bent u van plan zaken met iemand te doen, maar is de opdracht nog niet definitief? Dan is een visitekaartje zo ontzettend belangrijk! Zet hierop uw contactgegevens, zodat de eventuele klant gemakkelijk contact met u op kan nemen. Hierdoor is de stap naar een opdracht dichterbij!

Autobelettering

Heeft u een bedrijfsauto? Een autobelettering is dan ontzettend belangrijk. Het is gratis reclame wanneer je onderweg bent! Ook wanneer u op locatie aankomt maakt u direct een professionele indruk. Een indruk die je maar eenmalig kunt maken doe je zo wel direct goed!

Maatwerk

Grafisch ontwerp is vrijwel altijd maatwerk. Heeft u een passend design in een bepaald formaat nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ontwerpers denken graag met u mee binnen uw budget en wensen. Samen met u maken we een ontwerp waar u uw bedrijf volledig in kan vinden.

Over ons

Vak-Media is begonnen als grafisch ontwerp bureau. Vandaag de dag doen wij veel meer dan alleen dat. Denk aan het opzetten van online campagnes, opzetten van Facebook & Instagram advertenties, IT, drukwerk en nog veel meer!

Ervaring

Vak-Media heeft jarenlange ervaring. Zowel met online als offline media uitingen. Onze ontwerpers en programmeurs zijn gedreven vakmannen en vrouwen. Welke elke dag bereid zijn zichzelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

Tevredenheidsgarantie

Een van de belangrijkste doelen van Vak-Media is dat we klanten altijd tevreden stellen met het werk wat wij leveren, we beloven 100% tevredenheid garantie. We ontwerpen net zo lang totdat u tevreden bent!

IS UW BEDRIJF TOE AAN VERNIEUWING?