+31 (0) 6 24 91 19 03 info@vak-media.nl

Drukwerk die aansluit bij uw bedrijf

Vak-Media is een media bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van media uitingen voor elk bedrijf. Vak-Media zorgt ervoor dat u als bedrijf zichtbaar bent op de markt waar uw klanten actief zijn. 

Visitekaartjes

Het is ouderwets, maar iets dat altijd zal blijven werken. Een standaard visitekaartje met hierop uw gegevens en links naar Social Media en website. Iets dat je aan klanten kan geven, of ergens kan achterlaten. Mensen kunnen gemakkelijk contact met u opnemen en ze zullen het onthouden.

Banners/ vlaggen

Ergens aan het werk en wilt u opvallen? Denk eens aan een banner of vlaggen. Deze kunnen op elk gewenst formaat en kleur geprint worden. Deze kunt u aan de wegkant hangen, en voorbijgangers zullen dit direct zien. Denk aan het bedrijfslogo met een pay off. Direct gevolgd met een link naar de site!

Maatwerk

Drukwerk is vrijwel altijd maatwerk. Wij hebben nauw contact met verschillende drukkers en leveranciers. Daarmee zorgen wij voor de beste kwaliteit, en is maatwerk altijd mogelijk zonder meerprijs! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden en ontvang razendsnel een offerte.

Over ons

Vak-Media is begonnen als grafisch ontwerp bureau. Vandaag de dag doen wij veel meer dan alleen dat. Denk aan het opzetten van online campagnes, opzetten van Facebook & Instagram advertenties, IT, drukwerk en nog veel meer!

Ervaring

Vak-Media heeft jarenlange ervaring. Zowel met online als offline media uitingen. Onze ontwerpers en programmeurs zijn gedreven vakmannen en vrouwen. Welke elke dag bereid zijn zichzelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

Tevredenheidsgarantie

Een van de belangrijkste doelen van Vak-Media is dat we klanten altijd tevreden stellen met het werk wat wij leveren, we beloven 100% tevredenheid garantie. We ontwerpen net zo lang totdat u tevreden bent!

IS UW BEDRIJF TOE AAN VERNIEUWING?